Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Zaštita osobnih podataka

Hrvatska revizorska komora (dalje: Komora) kao pravna osoba s javnim ovlastima i strukovna organizacija ovlaštenih revizora, revizorskih društava, samostalnih revizora i revizorskih vježbenika, obrađuje Vaše osobne podatke u svojstvu voditelja obrade. Komora poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Komora obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Uredbe (EU) br. 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (dalje: Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, br. 42/18) i ostalih relevantnih propisa koji se primjenjuju u Republici Hrvatskoj.

Odluka o zaštiti podataka

Odluka o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka dostupan je na kontakt email adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na adresi Komore: Radnička cesta 52/V, 10000 Zagreb.