Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Otvoreni natječaji i javni pozivi

Zagreb, 23. lipnja 2022.

Rok za dostavu prijave na natječaj za obavljanje poslova stručnog suradnika za razvoj i stručna pitanja u stručnoj službi Komore, dodatno je produžen na daljnjih 20 dana od datuma ove objave. Prijave se podnose preporučenom poštom na adresu Komore.

___________________________________________

Zagreb, 6. lipnja 2022.

Rok za dostavu prijave s traženim dokumentima za natječaj za obavljanje poslova stručnog suradnika za razvoj i stručna pitanja u stručnoj službi Komore, produžen je na daljnjih 15 dana od datuma ove objave. Prijave se podnose preporučenom poštom na adresu Komore.

____________________________________________

Zagreb, 16. svibnja 2022.

Natječaj za obavljanje poslova stručnog suradnika za razvoj i stručna pitanja u stručnoj službi Komore

Rok za dostavu prijave s traženim dokumentima je 15 dana od datuma objave ovog natječaja. Prijave se podnose preporučenom poštom na adresu Komore.

_____________________________________________

Zagreb, 27. srpnja 2021.

Javni poziv za podnošenje ponuda za izbor trgovačkog društva za izradu dizajna i razvoj suvremene web stranice Komore s pripadajućim funkcionalnostima (Prilog 1)

Rok za dostavu ponude po ovom javnom pozivu je 1. rujna 2021.

_____________________________________________

Zagreb, 13. siječnja 2021.

Ponovljeni javni poziv za podnošenje ponuda za izbor trgovačkog društva za poslove vođenja financijskog i računovodstvenog poslovanja i kontrole poslovnih knjiga Komore (Prilog 1)

_____________________________________________

Zagreb, 8. siječnja 2021.

Poništenje javnog poziva za podnošenje ponuda za izbor trgovačkog društva za poslove vođenja financijskog i računovodstvenog poslovanja i kontrole poslovnih knjiga Komore, objavljenog 16. listopada 2020.