Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Ispit za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora

Zagreb, 22. prosinca 2017.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 12. i 13. prosinca 2017., dostupni su ovdje.

_____________________________________________________________________________

Zagreb, 15. prosinca 2017.

Privremeni rezultati stručnog ispita za stecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog u ispitnom roku 12. i 13. prosinca 2017., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u četvrtak 21. prosinca 2017., u 8.30 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

_____________________________________________________________________________

Zagreb, 10. studenoga 2017.

Obavijest Odbora za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje o održavanju  revizorskog ispita u ispitnom roku 12. i 13. prosinca 2017. za kandidate iz edukacijskih ciklusa 2017.2016.2015. godine.

Pozivamo kandidate da izlazak na ispit potvrde prijavom do 1. prosinca 2017., putem mail-a na adresu:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U slučaju opravdane spriječenosti ili odustanka od izlaska na ispit, kandidat je obvezan o istome obavijestiti Komoru u roku iz članka 13. Pravilnika o stručnom osposobljavanju i načinu polaganja stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora odnosno najkasnije 9. prosinca 2017. godine.

Formule i financijske tablice, za potrebe ispita, mogu se preuzeti ovdje: formulefinancijske tablice.

_______________________________________________________________________

Zagreb, 18. listopada 2017.

Upravno vijeće Hrvatske revizorske komore je, na sjednici održanoj 17. listopada 2017., donijelo odluku o datumu održavanja ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u redovnom i popravnom odnosno ponovljenom roku.

Datum održavanja revizorskog ispita u redovnom roku za kandidate iz obrazovnog ciklusa 2017., je 12. i 13. prosinca 2017. godine. Istog datuma održati će se i revizorski ispit u popravnom i ponovljenom roku za kandidate iz ranijih obrazovnih ciklusa.

Kandidati će, najkasnije 30 dana prije datuma održavanja ispita, putem elektroničke pošte dobiti poziv da svoj izlazak na ispit potvrde na kontakt adresu Komore:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , do 1. prosinca 2017. godine.

________________________________________________________________________

Zagreb, 6. listopada 2017.

Odbor Upravnog vijeća Komore za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje pregledao je prijave i dokumentaciju potencijalnih kandidata te utvrdio osobe koje ispunjavaju uvjete za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2017. godine, o čemu daje Obavijest.

Raspored predavanja tijekom stručnog osposobljavanja za zvanje ovlaštenog revizora u edukacijskom ciklusu 2017. dostupan je ovdje.

_______________________________________________________________________

Zagreb, 19. rujna 2017.

Pozivamo zainteresirane potencijalne kandidate za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2017. godine da dostave obrazac prijave s pripadnom dokumentacijom na adresu: Hrvatska revizorska komora, 10000 Zagreb, Radnička cesta 52/V ili na kontakt email adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Rok za dostavu prijava s potrebnom dokumentacijom je 28. rujna 2017. godine.

Obavijest i detaljne upute, pročitajte ovdje.

Obrazac prijave

______________________________________________________________________

Zagreb, 13. rujna 2017.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 7. i 8. rujna 2017., dostupni su ovdje.

_______________________________________________________________________

Zagreb, 11. rujna 2017.

Privremeni rezultati stručnog ispita za stecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 7. i 8. rujna 2017., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u utorak 12. rujna 2017., u 14 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

_________________________________________________________________________

Zagreb, 31. srpnja 2017.

Poziv kandidatima iz edukacijskih ciklusa 2014., 2015. i 2016. da izlazak na ispit prijave do 1. rujna 2017., na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

__________________________________________________________________________

Zagreb, 19. lipnja 2017.

Upravno vijeće Hrvatske revizorske komore je na sjednici održanoj 12. lipnja 2017. donijelo odluku o organizaciji stručnog obrazovanja i ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2017. godine.

Informaciju o novom obrazovnom ciklusu pročitajte ovdje. Detalji o početku i izvedbi nastave stručnog obrazovanja, datumu održavanja ispitnog roka za kandidate novog obrazovnog ciklusa, te iznosima naknade za pohađanje obrazovanja i naknade za polaganje ispita, biti će naknadno objavljeni.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 13. lipnja 2017.

Obavještavamo kandidate iz ranijih edukacijskih ciklusa o održavanju ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u popravnom i ponovljenom roku datuma: 7. i 8. rujna 2017., u Zagrebu (adresa će biti naknadno objavljena).

Kandidati će na svoje kontakt adrese dobiti obavijest o ispitnom roku s pozivom da izlazak na ispit potvrde do 1. rujna 2017., putem mail-a na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U slučaju opravdane spriječenosti ili odustanka od izlaska na ispit, kandidat je obvezan o istome obavijestiti Komoru u roku iz članka 13. Pravilnika o stručnom osposobljavanju i načinu polaganja stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora najkasnije 4. rujna 2017. godine.

Formule i financijske tablice, za potrebe ispita, mogu se preuzeti ovdje: formule i financijske tablice.

__________________________________________________________________________

Zagreb, 10. veljače 2017.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 26. i 27. siječnja 2017., dostupni su ovdje.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 31. siječnja 2017.

Ispravak privremenih rezultata stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 26. i 27. siječnja 2017., objavljenih 30. siječnja 2017., dostupni su ovdje.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 30. siječnja 2017.

Privremeni rezultati stručnog ispita za stecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 26. i 27. siječnja 2017., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u utorak 31. siječnja 2017., u vremenu od 9 sati do 11 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

___________________________________________________________________________

Zagreb, 23. prosinca 2016.

Obavijest Odbora za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje, o ispitu za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora koji će se održati 26. i 27. siječnja 2017., za kandidate iz edukacijskih ciklusa 2016.2015., 2014. i 2012. godine.

Pozivamo kandidate da izlazak na ispit potvrde prijavom do 15. siječnja 2017., putem mail-a na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U slučaju opravdane spriječenosti ili odustanka od izlaska na ispit, kandidat je obvezan o istome obavijestiti Komoru u roku iz članka 13. Pravilnika o stručnom osposobljavanju i načinu polaganja stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora odnosno najkasnije 23. siječnja 2017. godine.

Formule i financijske tablice iz Obavijesti mogu se preuzeti ovdje: formulefinancijske tablice.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 18. studenoga 2016.

I.

Odbor Upravnog vijeća Komore za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje pregledao je prijave i dokumentaciju potencijalnih kandidata te utvrdio osobe koje ispunjavaju uvjete za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2016. godine, o čemu daje Obavijest.

II.

Upravno vijeće Komore usvojilo je Program za polaganje ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, u obrazovnom ciklusu 2016. godine, za koji je Komora 18. studenoga 2016. dobila suglasnost Odbora za javni nadzor revizije.

PROGRAM ZA POLAGANJE ISPITA ZA STJECANJE ZVANJA OVLAŠTENOG REVIZORA, u obrazovnom ciklusu 2016. godine

III.

Stručno osposobljavanje odnosno obrazovanje koje prethodi polaganju revizorskog ispita izvoditi će se sukladno Programu iz točke II. ove objave, a koji je detaljno razrađen kroz Izvedbeni plan i program obrazovanja za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, obrazovni ciklus u 2016. godini.

Pohađanje stručnog obrazovanja nije obvezno, s toga kandidati samostalno donose odluku o tome hoće li ga pohađati ili ne.

Izvođenje nastave stručnog obrazovanja započinje 21. studenoga 2016., a završava 6. prosinca 2016., prema dnevnom rasporedu koji je dostupan ovdje.

Nastava će se održavati u prostorijama Udruge računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, u Zagrebu na adresi kneza Mislava 1/1.

IV.

Za kandidate iz edukacijskog ciklusa 2016. redovni rok za polaganje revizorskog ispita predviđa se održati 26. i 27. siječnja 2017. godine. Potvrda datuma održavanja ispita s pozivom za prijavu pristupa ispitnom roku biti će u propisanom roku objavljeni na mrežnoj stranici Komore i upućeni kandidatima.

V.

Sukladno odluci Upravnog vijeća Komore i prethodnoj suglasnosti Odbora za javni nadzor revizije, iznosi naknada za pohađanje stručnog obrazovanja i polaganje revizorskog ispita za obrazovni ciklus 2016., su sljedeći:

- naknada za pohađanje stručnog obrazovanja                                            9.800,00 kn

- naknada za polaganje ispita (redovni i ponovljeni rok)                              7.700,00 kn

- naknada za polaganje ispita u popravnom roku, po jednom predmetu  1.100,00 kn.

Sve naknade plaćaju se jednokratno, u korist IBAN Komore: HR2223900011100335853, s naznakom imena i prezimena kandidata.

Kandidati koji su, prema vlastitom izboru, odlučili pohađati program stručnog osposobljavanja, obvezni su platiti naknadu u iznosu od 9.800,00 kn, najkasnije do 6. prosinca 2016. godine.

Osobe kojima nije potvrđen status kandidata za polaganje revizorskog ispita u obrazovnom ciklusu 2016., ako su se odlučile, po vlastitom izboru, pohađati izvedbu stručnog osposobljavanja, pod uvjetom da naknadu u iznosu od 9.800,00 kn plate najkasnije na datum početka predavanja 21. studenoga 2016. godine.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 4. listopada 2016.

Pozivamo zainteresirane potencijalne kandidate za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2016. godine da dostave obrazac prijave s pripadnom dokumentacijom na adresu: Hrvatska revizorska komora, 10000 Zagreb, Radnička cesta 52/V ili na kontakt email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Rok za dostavu prijava s potrebnom dokumentacijom je 14. listopada 2016. godine.

Obavijest i detaljne upute, pročitajte ovdje.

Obrazac prijave

___________________________________________________________________________

Zagreb, 27. rujna 2016.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovaštenog revizora koji je održan 15. i 16. rujna 2016., dostupni su ovdje.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 21. rujna 2016.

Dopuna objavljenih privremenih rezultata stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u popravnom i ponovljenom roku održanog 15. i 16.9.2016., dostupna je ovdje.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 19. rujna 2016.

Privremeni rezultati stručnog ispita za stecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 15. i 16. rujna 2016., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u srijedu 21. rujna 2016. od 12 sati do 14 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

____________________________________________________________________________

Zagreb, 12. srpnja 2016.

Upravno vijeće Hrvatske revizorske komore, na sjednici održanoj 11. srpnja 2016., donijelo je odluku o organizaciji stručnog obrazovanja i ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2016. godine.

Informaciju o novom obrazovnom ciklusu pročitajte ovdje. Detalji o početku i izvedbi nastave stručnog obrazovanja, datumu održavanja ispitnog roka za kandidate novog obrazovnog ciklusa, te iznosima naknade za pohađanje obrazovanja i naknade za polaganje ispita, biti će naknadno objavljeni.

__________________________________________________________________________

Zagreb, 12. srpnja 2016.

Obavijest Odbora za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje, o ispitu za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora koji će se održati 15. i 16. rujna 2016., za kandidate iz edukacijskih ciklusa 2015., 2014. i 2012. godine.

Pozivamo kandidate da izlazak na ispit potvrde prijavom do 2. rujna 2016., putem mail-a na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U slučaju opravdane spriječenosti ili odustanka od izlaska na ispit, kandidat je obvezan o istome obavijestiti Komoru u roku iz članka 13. Pravilnika o stručnom osposobljavanju i načinu polaganja stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora odnosno najkasnije 12. rujan2016.

Formule i financijske tablice iz Obavijesti mogu se preuzeti ovdje: formulefinancijske tablice

________________________________________________________________________

Zagreb, 11. veljače 2016.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 21. i 22. siječnja 2016., dostupni su ovdje.

________________________________________________________________________

Zagreb, 2. veljače 2016.

Dopuna objavljenih privremenih rezultata stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u popravnom i ponovljenom roku održanog 21. i 22.1.2016., dostupna je ovdje.

_________________________________________________________________________

Zagreb, 27. siječnja 2016.

Privremeni rezultati stručnog ispita za stecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 21. i 22. siječnja 2016., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u utorak 2. veljače 2016. od 9 sati do 10 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

__________________________________________________________________________

Zagreb, 18. prosinca 2015.

Obavijest Odbora za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje, o ispitu za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora koji će se održati 21. i 22. siječnja 2016., za kandidate iz edukacijskih ciklusa 2015., 2014. i 2012. godine.

Pozivamo kandidate da izlazak na ispit potvrde prijavom do 15. siječnja 2016., putem mail-a na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U slučaju opravdane spriječenosti ili odustanka od izlaska na ispit, kandidat je obvezan o istome obavijestiti Komoru najkasnije 18. siječnja 2016. odnosno u roku iz članka 13. Pravilnika o stručnom osposobljavanju i načinu polaganja stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora.

Formule i financijske tablice iz Obavijesti mogu se preuzeti ovdje: formule i financijske tablice.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 16. rujna 2015.

I.

Odbor Upravnog vijeća Komore za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje je pregledao prijave i dokumentaciju potencijalnih kandidata za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2015. godine, te utvrdio koje osobe ispunjavaju uvjete, o čemu daje Obavijest.

II.

Program stručnog osposobljavanja počinje 21. rujna 2015., a završava 6. listopada 2015. godine. Predavanja će se odvijati u prostorijama Udruge računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, na adresi Zagreb, Kneza Mislava 1/I.

Raspored predavanja dostupan je ovdje.

Kandidati koji će pohađati program stručnog osposobljavanja obvezni su platiti pripadnu naknadu u iznosu od 9.800,00 kuna, prema danim uputama.

Predavanjima mogu sudjelovati i osobe koje nemaju potvrđen status kandidata za polaganje revizorskog ispita, ako se na to odluče,  uz obvezni uvjet - platiti naknadu za stručno osposobljavanje u iznosu od 9.800,00 kn prije početka predavanja.

III.

Održavanje revizorskog ispita u redovnom roku za kandidate iz edukacijskog ciklusa 2015., predviđa se za siječanj 2016. godine. O točnom datumu održavanja ispita kandidati će biti pravodobno obaviješteni i pozvani da prije ispita uplate naknadu za polaganje ispita u iznosu od 7.700,00 kn.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 17. kolovoza 2015.

Pozivamo zainteresirane potencijalne kandidate za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2015. godine da dostave obrazac prijave s pripadnom dokumentacijom na adresu: Hrvatska revizorska komora, 10000 Zagreb, Radnička cesta 52/V ili na kontakt email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Rok za dostavu prijava s potrebnom dokumentacijom je 4. rujna 2015. godine.

Obavijest i detaljne upute, pročitajte ovdje.

Obrazac prijave

Program za polaganje ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, obrazovni ciklus 2015.

Izvedbeni plan i progam obrazovanja za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, obrazovni ciklus 2015.

__________________________________________________________________________

Zagreb, 16. srpnja 2015.

Hrvatska revizorska komora daje informaciju o novom obrazovnom ciklusu 2015. godine, u kojem će organizirati stručno obrazovanje i revizorski ispit za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora.

Informaciju o novom obrazovnom ciklusu pročitajte ovdje, a detalji o početku i izvedbi nastave stručnog obrazovanja, te o datumu ispitnog roka, biti će naknadno objavljeni.

_________________________________________________________________________

Zagreb, 15. srpnja 2015.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 1. i 2. srpnja 2015., dostupni su ovdje.

_________________________________________________________________________

Zagreb, 3. srpnja 2015.

Privremeni rezultati stručnog ispita za stecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 1. i 2. srpnja 2015., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u srijedu 8. srpnja 2015. od 10 sati do 12 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

_________________________________________________________________________

Zagreb, 29. svibnja 2015.

Obavijest Odbora za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje o ispitnim rokovima za kandidate iz edukacijskih ciklusa 2014., 2012. i 2010. godine.

Kandidati za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora za predmet Ekonomika poslovanja, ovdje mogu preuzeti formule i financijske tablice.

_________________________________________________________________________

Zagreb, 4. svibnja 2015.

Popravni/ponovljeni ispitni rok za kandidate iz obrazovnog ciklusa 2014. i ranijih obrazovnih ciklusa, planira se održati 1. i 2. srpnja 2015. godine. Poziv za prijavu izlaska na ispit biti će objavljen i dostavljen kandidatima 30 dana prije datuma ispita.

__________________________________________________________________________

Zagreb, 14. siječnja 2015.

Konačni rezultati stručnog ispita održanog 22. i 12.12.2014., s dopunom rezultata za kandidate iz edukacijskog ciklusa 2012., dostupni su ovdje.

__________________________________________________________________________

Zagreb, 12. siječnja 2015.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog 22. i 23. prosinca 2014., dostupni su ovdje.

__________________________________________________________________________

Zagreb, 7. siječnja 2015.

Privremeni rezultati stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora održanog 22. i 23. prosinca 2014., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u ponedjeljak 12. siječnja 2015. od 9 sati do 11 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

_________________________________________________________________________

Zagreb, 10. studenoga 2014.

Obavijest Odbora za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje o ispitnim rokovima za kandidate iz edukacijskih ciklusa 2014., 2012. i 2010. godine.

Kandidati za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora za predmet Ekonomika poslovanja, ovdje mogu preuzeti formule i financijske tablice.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 28. listopada 2014.

Odbor za stručno osposobljavnje i stalno stručno usvaršavanje daje konačni popis kandidata za polaganje revizorskog ispita u obrazovnom ciklusu 2014. godine.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 3. listopada 2014.

Odbor za stručno osoposobljavanje i stalno stručno usavršavanje daje dopunu popisa kandidata za polaganje revizorskog ispita u obrazovnom ciklusu 2014. godine.

Raspored izvođenja nastave dostupan je ovdje.

Podsjećamo i pozivamo sve polaznike programa stručnog osposobljavanja da iznos naknade od 9.800,00 kn plate prije početka nastave, a najkasnije 10. listopada 2014. godine.

________________________________________________________________________________________

Zagreb, 16. rujna 2014.

I.

Odbor Upravnog vijeća Komore za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje je pregledao prijave i dokumentaciju potencijalnih kandidata za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2014. godine, te utvrdio koje osobe ispunjavaju uvjete, o čemu daje Obavijest.

II.

Program stručnog osposobljavanja počinje 13. listopada 2014., a završava 29. listopada 2014. godine. Predavanja će se odvijati u prostorijama Udruge računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, na adresi Zagreb, Kneza Mislava 1/I.

Kandidati koji će pohađati program stručnog osposobljavanja obvezni su platiti pripadnu naknadu u iznosu od 9.800,00 kuna početka predavanja, prema danim uputama.

Predavanjima mogu sudjelovati i osobe koje nemaju potvrđen status kandidata za polaganje revizorskog ispita, ako se na to odluče,  uz obvezni uvjet - platiti naknadu za stručno osposobljavanje u iznosu od 9.800,00 kn prije početka predavanja.

III.

Predviđeni datumi za održavanje revizorskog ispita su 22. i 23. prosinca 2014. godine. Osim potvrde izlaska na ispit, kandidati će biti pozvani da prije predviđenog datuma ispita uplate naknadu za polaganje ispita u iznosu od 7.700,00 kn.

___________________________________________________________________________________

Zagreb, 22. kolovoza 2014.

Pozivamo zainteresirane potencijalne kandidate za polaganje ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu 2014. godine, da dostave prijave s pripadnom dokumentacijom na adresu: Hrvatska revizorska komora (za obrazovni ciklus 2014.), 10000 Zagreb, Radnička cesta 52/V ili na kontakt email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Rok za dostavu prijava s potrebnom dokumentacijom je 8. rujna 2014. godine.

Ujedno molimo sve potencijalne kandidate koji su na adresu Komore dostavili svoje iskaze interesa da u istom roku kompletiraju svoje prijave s potrebnom dokumentacijom.

Detaljnije upute pročitajte ovdje.

Obrazac prijave

Program za polaganje ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, obrazovni ciklus 2014.

Izvedbeni plan i progam obrazovanja za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, obrazovni ciklus 2014.

_________________________________________________________________________________

Zagreb, 28. srpnja 2014.

Hrvatska revizorska komora daje obavijest o organizaciji i provedbi stručnog obrazovanja i polaganju ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u obrazovnom ciklusu  2014. godine.

Polaganje revizorskog ispita u 2014. godini, Komora će provoditi prema Programu polaganja ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, a dostupan je ovdje.

Osobe koje ispunjavaju uvjete za pristupanje revizorskom ispitu svoj iskaz interesa i/ili prijavu mogu dostaviti na adresu Komore, putem mail-a ili pošte, sve do 31. kolovoza 2014. godine.

Detalji o početku i izvedbi nastave stručnog obrazovanja, te o datumu ispitnog roka, biti će naknadno objavljeni.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 20. rujna 2013.

Konačni rezultati stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održanog u popravnom i ponovljenom roku 05. i 06. rujna 2013. dostupni su ovdje.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 12. rujna 2013.

Dopuna objavljenih privremenih rezultata stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u popravnom i ponovljenom roku održanog 05. i 06.09.2013., dostupna je ovdje.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 09. rujna 2013.

Privremeni rezultati stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u popravnom i ponovljenom roku održanom 05. i 06. rujna 2013., dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova biti će u četvrtak 12. rujna 2013. u 8 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

______________________________________________________________________________

Zagreb, 02. rujna 2013.

Stručni ispit za zvanje ovlaštenog revizora u popravnom i ponovljenom roku, koji je zakazan za 05. i 06. rujna 2013., održati će se u hotelu Antunović, na adresi Zagreb, Zagrebačka avenija 100 A.

____________________________________________________________________

Zagreb, 10. srpnja 2013.

Ponovljeni i popravni ispitni rok za polaganje stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održati će se 05. i 06. rujna 2013. Detaljne informacije za kandidate iz edukacijskog ciklusa 2012., dostupne su ovdje.

Istih datuma, 05. i 06. rujna 2013., održati će se i stručni ispit u popravnom odnosno ponovljenom roku za kandidate iz edukacijskog ciklusa 2010., o čemu su informacije dostupne ovdje.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 08. siječnja 2013.

Ispitno povjerenstvo je u postupku rješavanja prigovora kandidata na postignute rezultate, a uvažavajući očitovanja autora određenih ispitnih pitanja iz tog područja, ocijenilo potrebnim ponoviti ocjenjivanje ispitnih testova iz predmeta Revizija. Pregled konačnih rezultata nakon ponovoljenog ocjenjivanja, dostupan je ovdje.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 28. prosinca 2012.

Konačni rezultati stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora održanog 18. i 19. prosinca 2012. dostupni su ovdje.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 24. prosinca 2012.

Privremeni rezultati stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora održanog 18. i 19. prosinca 2012. dostupni su ovdje.

Uvid u rezultate ispitnih testova kandidati mogu obaviti 28. prosinca 2012. u terminu od 9 do 12 sati, u prostorijama Hrvatske revizorske komore, na adresi Zagreb, Radnička cesta 52/V kat (poslovni centar Green Gold, toranj R2).

___________________________________________________________________________

Zagreb, 11. prosinca 2012.

Stručni ispit za zvanje ovlaštenog revizora održati će se 18. i 19. prosinca 2012. u hotelu Antunović, na adresi Zagreb, Zagrebačka aveniija 100 A.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 19. studenoga 2012.

Stručni ispit za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora održati će se 18. i 19. prosinca 2012., a detaljne informacije za polaznike edukacijskog ciklusa 2012. godine dostupne su ovdje.

Istog datuma 18. i 19. prosinca 2012., održati će se i stručni ispit u popravnom odnosno ponovljenom roku za polaznike edukacijskog ciklusa 2010., o čemu su informacije dostupne ovdje.

Kandidati za polaganje stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora za predmet Ekonomika poslovanja, ovdje mogu preuzeti Formule i financijske tablice.

___________________________________________________________________________

Zagreb, 24. listopada 2012.

I.

Odbor za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje je pregledom prijava i dokumentacije potencijalnih kandidata za pohađanje programa stručnog osposobljavanja i polaganja stručnog ispita za zvanje ovlaštenog revizora u edukacijskom ciklusu 2012. godine, utvrdio koje osobe su ispunile uvjete, o čemu daje Obavijest.

II.

Raspored predavanja za edukacijski ciklus 2012. dostupan je ovdje.

____________________________________________________________________________

Zagreb, 12. listopada 2012.

U nastavku dajemo obavijest svim zainteresiranim potencijalnim kandidatima o provođenju programa obrazovanja za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora u edukacijskom ciklusu 2012. godine:

HRVATSKA REVIZORSKA KOMORA

Zagreb, Kralja Zvonimira 34

Adresa poslovanja: Zagreb, Heinzelova 62A

OBAVIJEST  O  PROVOĐENJU  PROGRAMA  OBRAZOVANJA

ZA  STJECANJE ZVANJA  OVLAŠTENOG  REVIZORA

Na temelju odredbi članka 32. stavka 1. i stavka 2. točke 4. Zakona o reviziji (Narodne novine broj: 146/05. i 139/08; u daljnjem tekstu: Zakon) i Pravilnika o stručnom osposobljavanju i načinu polaganja stručnog ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora, Hrvatska revizorska komora predlaže program revizorskih ispita i provodi stručno obrazovanje i organizira ispite za stjecanje zvanja ovlaštenog revizora.

I.    PROGRAM OBRAZOVANJA ZA STJECANJE ZVANJA OVLAŠTENOG REVIZORA

Program obrazovanja nalazi se ovdje.

II.   VAŽNE OBAVIJESTI UZ PROVOĐENJE PROGRAMA OBRAZOVANJA

VREMENSKI  PERIOD:

od 29. listopada 2012.  do  16. studenoga 2012. godine

MJESTO  I  ADRESA ODRŽAVANJA:

Udruga računovođa i financijskih djelatnika, Zagreb, Ulica Kneza Mislava 1/I

VRIJEME ODRŽAVANJA PREDAVANJA:

od 8,00 do 17,45 sati

RASPORED  PREDAVANJA: naknadno

CIJENA PROGRAMA OBRAZOVANJA I ISPITA:

Cijena programa obrazovanja i ispita iznosi: 17.500,00 kuna (uz jednokratno plaćanje)

Polaznici programa obrazovanja dužni su izvršiti uplatu u korist žiro računa Komore do datuma 26. listopada 2012., uz obvezno upisivanje imena i prezimena u opisu plaćanja.

Žiro račun Komore:  2390001-1100335853.

Za polaznike koji neće izvršiti uplatu do navedenog roka, smatrati će se da su odustali od programa obrazovanja i ispita.

III.  PRIJAVA I DOSTAVA DOKUMANTACIJE

Mole se kandidati da popune i vlastoručno potpišu prijavu (nalazi se ovdje) i dostave ju uz ostalu dokumentaciju na adresu: Hrvatska revizorska komora, 10000 Zagreb, Heinzelova 62a.

Rok za dostavu prijava i dokumentacije je do datuma 22. listopada 2012. godine.

Uz prijavu se dostavlja:

-          Ime i prezime (popuniti u prijavi)

-          Dokaz o datumu, mjestu i državi rođenja (ovjerena preslika domovnice)

-          Adresa stanovanja (popuniti u prijavi)

-          Dokaz o posjedovanju visoke stručne spreme (izvornik ili ovjerena preslika diplome fakulteta)

-          Podatak o dužini radnog iskustva na poslovima revizije od kojih najmanje dvije godine uz mentorstvo ovlaštenog revizora (izvornik ili ovjerena preslika radne knjižice)

-          Dokaz o provedenom radnom stažu na poslovima revizije (izvorna potvrda mentora)

-          Dokaz da nije pravomoćno osuđivan za kaznena djela protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja (izvornik ili ovjerena preslika potvrde o nekažnjavanju)

Zagreb, 11. listopada 2012.

Odbor za stručno osposobljavanje i stalno stručno usavršavanje

_____________________________________________________________________________

 

Arhiva >>