Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora 2022.

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 06. listopada 2022. 09:00
I završit će: 07. listopada 2022. 15:00
01/4649 618
Lokacija: Hotel Ambasador
Adresa: Feliksa Peršića 5
Grad: Opatija
Opis događaja:

Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora održava se 6. i 7. listopada 2022., u Opatiji, u hotelu Ambasador.

Program Stručnog savjetovanja ovlaštenih revizora za 2022.

Prethodna suglasnost Ministarstva financija

Za sudjelovanje ovoj aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja, ovlaštenim revizorima se priznaje ukupno 7 bodova (5,5 bodva iz područja revizije, 1,5 bod iz područja računovodstva). Pregled pripadnih bodova po pojedinom danu i po područjima, sadržan je u Programu.

Kotizacija za sudjelovanje dvodnevnom stručnom savjetovanju iznosi 700,00 kn (92,91 EUR) po osobi, a plaća se na osnovu računa Komore.

Smještaj u hotelima Ambasador*****, Imperial**** i Palace Bellevue**** potrebno je rezervirati izravno putem promo koda HRK22 na web stranici www.liburnia.hr. Cijena smještaja nije uključena u naknadu za stručno savjetovanje i plaćaju je sudionici.

Uvažavajući epidemiološku situaciju i mjere aktualne za predviđene datume održavanja stručnog savjetovanja, Komora kao organizator, zadržava pravo izmjene programa, datuma i oblika održavanja savjetovanja.