Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

NOVI DATUM! Zagreb - Seminar 4: Primjena odredbi Zakona o sprječavanju pranja novca

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 24. listopada 2019. 09:30
I završit će: 24. listopada 2019. 15:00
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 50
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Na ovom seminaru biti će obrađena tema:

  1. Primjena odredbi Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma i pripadnih pravilnika u obavljanju revizorskih i nerevizorskih usluga

Predavač: mr.sc. Slavica Pezer Blečić

Detalji o sadržaju i strukturi seminara sadržani su u Godišnjem planu i programu stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u organizaciji Hrvatske revizorske komore za 2019. godinu, na koji je Ministarstvo financija dalo prethodnu suglasnost.

Za sudjelovanje ovom jednodnevnom seminaru ovlaštenim revizorima se priznaje 5 bodova stalnog stručnog usavršavanja iz ostalih područja, za temu koju je Ministarstvo financija uvrstilo na Popis područja s oznakom "A".

Iznos kotizacije za seminar je 500,00 kn po sudioniku, a plaća se u korist IBAN Hrvatske revizorske komore HR2223900011100335853.

Prijave sudjelovanja zaprimaju se na mail:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom na "Prijavi se".