Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

ODGOĐENO! Split - Seminar 20: Kontrola kvalitete za revizije, uvide i druge angažmane

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 26. rujan 2019. 07:30
I završit će: 26. rujan 2019. 13:00
01/4649618
Adresa: Lučićeva 19
Grad: Split
Opis događaja:

Zagreb, 3.9.2019.

Zbog neodgodivih poslovnih obveza predviđenog predavača, izvedba seminara se odgađa. Novi datum održavanja seminara u Splitu biti će uskoro objavljen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na ovom seminaru biti će obrađena tema:

  1. Kontrola kvalitete za revizije i uvide financijskih izvještaja, te ostale angažmane s izražavanjem uvjerenja i povezane usluge – najave i učinci promjena Međunarodnih standarda kontrole kvalitete.

Predavač: Marina Tonžetić, ovlašteni revizor

Detalji o sadržaju i strukturi seminara sadržani su u Godišnjem planu i programu stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u organizaciji Hrvatske revizorske komore za 2019. godinu, na koji je Ministarstvo financija dalo prethodnu suglasnost.

Za sudjelovanje ovom jednodnevnom seminaru ovlaštenim revizorima se priznaje 5 bodova stalnog stručnog usavršavanja iz područja revizije, za temu koja je Ministarstvo financija uvrstilo na Popis područja s oznakom "A".

Iznos kotizacije za seminar je 500,00 kn po sudioniku, a plaća se u korist IBAN Hrvatske revizorske komore HR2223900011100335853.

Prijave sudjelovanja zaprimaju se na mail:       Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom na "Prijavi se".