Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /29.04.2020/

Webinar: Seminar 24

Seminar 24: Prepoznavanje, procjenjivanje i dokumentiranje rizika značajno pogrešnog prikazivanja na razini financijskog izvještaja i tvrdnji za klase transakcija, stanja računa i objava u kontekstu MRevS-a 315 (izmijenjen) - Prepoznavanje i procjenjivanje rizika značajnih pogrešnih prikazivanja tijekom stjecanja razumijevanja subjekta i njegovog okruženja Predavač: prof.dr.sc. Boris Tušek Bodovi: ovlaštenom revizoru priznaje se 5 sati stalnog stručnog usavršavanja iz područja revizije za temu s oznakom "A". Seminar se izvodi on-line, interaktivno putem interneta, korištenjem platforme MS Teams. Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na hrk@revizorska-komora.hr ili web prijavom), kako bi se svim prijavljenima sudionicima pravodobno dostavili podaci za internetsko povezivanje i upute za sudjelovanje. Naknada: 500,00 kn po polazniku. Plaćanje naknade je na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.

U Hrvatska revizorska komora Od 29. travanj 2020. 09:30 Za 29. travanj 2020. 14:30 Održava ga Hrvatska revizorska komoraSavjetovanje i edukacija

Detalji


Kalendar događaja